Vi ger dig städning med kvalitet!

Tjänster

MER ÄN BARA STÄDNING

Vårt utbud innehåller mer än bara ordinarie städning åt privatpersoner och företagare. Du kan även få hjälp med följande:

Privatpersoner

  • Flyttstädning: Vi utför över 100 flyttstädningar om året. Vi har rutinen som krävs för att flyttstädningen ska bli godkänd av den nya ägaren, hyresvärden eller hyresgästen. Fönsterputsning ingår som standard.
  • Fönsterputs: Vi putsar alla slags fönster med professionella metoder. Vi lämnar kvalitetsgaranti så att du säkert blir nöjd och erbjuder även abonnemang med fönsterputs var tredje månad. Så får du ständigt rena och snygga fönster.
  • Grovstädning: Här tar vi hand om de detaljer som inte hinns med vid en ordinarie veckostädning såsom rengöring av ugnen, rensning av golvbrunnar m.m. Vi rekommenderar att man bokar in detta en till två gånger per år.
  • Tömning och städning: Vi tömmer och städar bostäder, till exempel när ett dödsbo behöver hjälp, när en släkting flyttar in på ålderdomshem eller om en bostad av annan anledning måste tömmas.

Som privatperson kan du givetvis utnyttja RUT- eller ROT-avdrag för de tjänster där detta kan appliceras. Kontakta oss för mer information.

Företag & Föreningar

Utöver kontors- och butikstädning erbjuder vi även följande:

  • Fönsterputs: Vi putsar alla slags fönster i företags- och föreningslokaler och erbjuder även fasta abonnemang om ni vill vara säkra på att ha snygga och rena fönster året runt. Kontakta oss för att få en offert.
  • Trapphusstädning: Snyggt och rent i trapphuset i bostadsrättsföreningen eller kontorsbyggnaden är mycket viktigt för trivseln. Vi städar effektivt och utrustar vår personal med ergonomiska städredskap som gör jobbet enklare.
  • Hotellstädning: Hotell har särskilda krav när det gäller utförandet på städningen. Hör av dig till oss för att få en lösning som ger dina gäster det absolut bästa!
  • Vaktmästeri och fastighetsskötsel: Att allt är helt och fungerar som det ska i din fastighet kräver en duktig vaktmästare. Vi erbjuder såväl tillfälliga uppdrag som löpande avtal för små och stora fastigheter. Upplägget skräddarsys utifrån era behov.

Vi levererar även entrémattor och fruktfat till ditt företag till förmånliga priser. Hygienartiklar och kontorsmaterial går också att få levererade. Att få städning och förbrukningsmaterial från ett enda ställe förenklar vardagen i företaget och är mycket uppskattat av de kunder som utnyttjar denna smarta lösning. Välkommen att kontakta oss för att få mer information och ett prisförslag för dessa tjänster.