Vi ger dig städning med kvalitet!

Städning

STÄDNING FÖR PRIVATPERSONER OCH FÖRETAG

Vi erbjuder städning åt företag, föreningar och privatpersoner i Göteborg och andra delar av Västra Götaland och Halland. Med ett team med över 20 medarbetare kan du vara säker på att få städningen utförd, även om din ordinarie städare skulle vara sjuk. Välkommen att bli ännu en av våra nöjda kunder!

Städning med nöjd kund-garanti

Att du som kund blir nöjd med din städning är det absolut viktigaste för oss. Genom att vi arbetar med välutformade rutiner och system ser vi till att alla steg hinns med varje gång vi städar hos dig.

Skulle vi mot förmodan missa något eller om du inte skulle vara nöjd med resultatet kommer vi ut och rättar till det snarast möjligt. God kommunikation och uppföljning hjälper oss att förbättra våra tjänster, så låt oss gärna få veta hur du vill få det städat hos dig och hur vi kan bli ännu bättre.

Miljövänlig städning är bättre

Att det behövs starka rengöringsmedel för att få det riktigt rent är en myt. Det går utmärkt att få det välstädat och fritt från damm, smuts och skadliga bakterier med hjälp av miljövänliga produkter. Faktum är att det finns ett antal undersökningar som visar att miljövänliga alternativ många gånger kan ge ett bättre resultat, till exempel produkter som utnyttjar enzymer som bryter ner bakterier och skapar en bakteriehämmande film på den städade ytan.

Miljövänliga städprodukter är även bättre för dig och din familj eller personal samt givetvis också för dem som städar. Vår personal kommer i kontakt med produkterna dagligen och därför är det självklart för oss att undvika produkter som skulle kunna vara skadliga eller allergiframkallande. Städning med toppresultat och ett renare samvete - för oss är miljövänliga städprodukter det självklara valet.

Prova på vår proffsiga och miljövänliga städning du också. Kontakta oss för att boka in ett första möte och en provstädning för att se skillnaden!