Vital Städ ger dig städning med kvalitet!

Om oss

Vital Städ AB är ett städföretag där kvalitet och miljö är de stora ledstjärnorna! Vi erbjuder tjänster inom städning och fastighetsskötsel i Göteborg och andra orter i Västra Götaland och Halland. Sedan starten 2012 har vi vuxit stadigt och har idag 20 anställda, men är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare för att kunna erbjuda våra tjänster till fler nöjda kunder.

Våra anställda är vår främsta tillgång och därför lägger vi stor vikt vid att låta personalen få utvecklas och växa i verksamheten. Vi är anlsutna till kollektivavtal samt till Fora. Våra företags- och ansvarsförsäkringar har vi hos Trygg Hansa.

Vi erbjuder våra tjänster till såväl företag och föreningar som privatpersoner. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Alla kunder ska kunna räkna med bästa tänkbara kvalitet och service, få snabb återkoppling och uppdraget anpassas till dina önskemål. Du som kund ska bli nöjd och därför erbjuder vi en kvalitetsgaranti. Finns det något att anmärka på kommer vi tillbaka och gör om jobbet.

Vi värnar givetvis om miljön och arbetar därför med produkter som är skonsamma mot såväl miljön som våra medarbetare. De arbetar med produkterna dagligen och ska må bra av de produkter som används.

RUT- och ROT-avdrag? Självklart! Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur det fungerar för dig som beställare.